Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

24.04.2020

Засідання педагогічної студії

Відбулося третє, заключне засідання педагогічної студії у рамках обласного проекту "Університет майбутнього вчителя", що працює вже 16 років. Захід проходив у віртуальному кабінеті ГО «Центр освітніх ініціатив «Толока». На засіданні виступила Просіна Ольга, завідувач кафедри філософії і освіти дорослих Університету менеджменту освіти НАПН України з рекомендаціями покращення навчання майбутніх вчителів. Тименко Н.І. та Стадніченко Г.М. підвели підсумки 9-місячного навчання у педстудії та подякували учасникам.

Ця ідея започаткована Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів (КОІПОПК). Координатор проекту методист Стадніченко Галина Михайлівна. В 2019-2020р. На базі Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт" (де працює гурток УМВ) була організована педстудія для педагогів області, які працюють в цьому напрямку. Керівники педстудії: директор Наталя Тименко, психолог Леся Шуменко та педагог Федорченко І.М. провели три навчальних засідання, де ділились досвідом роботи в цьому проекті.

Важливою та актуальною є мета нашого Університету майбутнього вчителя – покращення кадрової ситуації в освіті міста, виявлення дітей, готових до педагогічної діяльності; профорієнтаційна робота зі старшокласниками та формування психологічної готовності до роботи в освітніх закладах, навчання майбутнього вчителя бачити і цінувати індивідуальність та свободу самовияву дитини.