Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

12.06.2019

Звіт про «Літню школу лідерів - 2019»

11 та 12 червня в Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбулася щорічна «Літня школа лідерів». Ці два дні були фантастичними та насиченими, адже діти були надзвичайно активні, багато з них були вперше на школі лідерів і тому їм було цікаво пізнати щось новеньке (дізнались вперше про ДГО «Асоціацію Учнівського Самоврядування», зрозуміли чим ми займаємось, для чого створені наші комісії і на власній практиці пізнали як працює та чи інша).

В перший день ми розділили дітей на чотири команди, в яких вони і проводили майже весь час, у кожної команді був свій старший лідер і помічник. Цілий день ми грали ігри на знайомство і здруження, проходили тренінги, які проводили психолог БДЮТ «Дивоцвіт» Шуменко Леся та випускниця АУС, Української Академії Лідерства – Оксана Каленченко. В кінці дня лідери ділились своїми враженнями.

Наступний день був не менш цікавим. Старші лідери придумали цього разу розповідь про комісії зробити в формі квесту . На кожній станції вони пізнавали нову комісію і пробували на практиці. Діти-лідери дуже енергійні, до всіх завдань знаходили унікальний підхід і могли проявити свої організаторські та творчі здібності.

Ці два дні були справді незабутніми і цікавими. Ми працювали над новими проектами, ділились досвідом роботи, змістовно та цікаво проводили свій час. Ми знайшли однодумців, нових друзів та надовго запам’ятаємо ці дні, цю «Літню школу лідерів»!!

Міщенко Анна, Голова ДГО «АУС»