Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

11.05.2019

Фестиваль дитячої творчості "Хай щастю дитини не буде кінця"

Європейська площа м.Борисполя майже вщент заповнена людьми. Здається, колектив БДЮТ «Дивоцвіт» цього року перевершив сам себе. Адже такого масштабного різнопланового дійства в історії закладу ще не було, хоча історія проведення сімейного фестивалю налічує вже 5 років. Майже 600 учасників концертної програми, в якій виступали протягом 3,5 годин всі творчі колективи закладу, а також запрошені артисти: учні ДМШ, Заслужена артистка України, солістка Академічного ансамблю НГУ Юлія Мартинова-Любецька, заслужений діяч естрадного мистецтва України Зоя Тимченко. Це був дійсно звіт БДЮТ «Дивоцвіт» перед батьками, громадськістю міста, який відбувся у формі фестивалю «Хай щастю дитини не буде кінця». Різнопланові номери, яскраві костюми, прем’єрні виступи і вже улюблені номери викликали захоплення глядачів.

Разом з початком концертної програми почала роботу і «Країна професій» - профорієнтаційний захід, в якому всі діти могли спробувати себе в ролі модельєра і перекладача, дизайнера аксесуарів і фотографа, художника і вчителя, журналіста і флориста. Для педагогів це була своєрідна реклама гуртків, а діти, окрім того,що знайомились з основами професій, отримали подарунки і солодощі.

Родзинкою заходу, який був присвячений Дню матері і Міжнародному дню сім'ї, стало проведення «Патріотичного квесту» за ініціативи ГО «Юнацький корпус». Його учасники – сімї, діти яких є вихованцями БДЮТ «Дивоцвіт», з захопленням і запалом виконували завдання військово- патріотичного характеру, отримавши задоволення від часу, проведеного разом. 26 сімей стали першими, хто наважився прийняти участь в таких сімейних змаганнях. Наважились –і не пожалкували. Про це свідчать і схвальні відгуки пересічних громадян, які стали глядачами всього сімейного фестивалю. Навіть небо, яке протягом всього часу погрожувала пролитись весняним дощем, наприкінці всміхнулось яскравою веселкою, завершуючи масштабне дійство.