Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

09.01.2019

Народний хореографічний ансамбль "Радість" взяв участь у фестивальному турі "Зимова казка у Польщі"

З 3 по 9.01.2019 року Народний хореографічний ансамбль "Радість" взяв участь у фестивальному турі "Зимова казка у Польщі" за сприяння ГО "Об'єднання творчих ініціатив" та ТВ проекту "Зіркафест".В рамках програми відбулися концертні виступи вихованців ансамблю, під часяких діти мали змогу продемонструвати свої таланти та творчі досягнення!

Програма поїздки була цікавою та насиченою: екскурсійні подорожі до Кракова та Жешува, дискотеки, танцювальні майстер-класи, відпочинок в гірській місцевості, де чисте повітря, ліс, казкові пейзажі, зимові розваги...!

Особливим став Різдвяний свят вечір у колі польських друзів, під час якого відбувся концерт української делегації, справжнім сюрпризом фіналу якого стало яскраве файер-шоу та святковий фейерверк!!!

Дякуємо організаторам та особисто Ларисі Анатоліівні Редько за цікаву і змістовну програму, хорошу організацію, позитивну, доброзичливу атмосферу, за увагу і піклування про наших дітей!!! Особлива подяка за чудові майстер класи з хіп-хопу Олександру Сушиліну!!!

Дякуємо нашим любим батькам за фінансування цієї подорожі! Ми з дітьми отримали багато позитивних емоцій і яскравих вражень!!