Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

10.11.2018

Ансамбль "Радість" прийняв участь у V Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Київ скликає друзів 2018"

Народний хореографічний ансамбль «Радість» прийняв участь у V ювілейному Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Київ скликає друзів 2018», який відбувся у столиці за підтримки Департаменту культури та Департаменту освіти КМДА та Київського осередку Національної хореографічноі Спілки України. Мета фестивалю - відродження національноі культури через дитяче мистецтво.

В складній конкурентній боротьбі наші діти отримали високі оцінки від вельмишановного журі, і здобули три 1 місця в різних номінаціях, а в підсумку - Гран-прі конкурсу!!! Вітаємо!!! Діти, ви молодці, ви найкращі!!!

Дякуємо батькам за підтримку та розуміння!!! Віримо, що ця перемога сприяє позитивному іміджу та високому рейтингу нашого закладу та міста, дає поштовх для розвитку колективу, його єдності, згуртованості, умінню досягати поставленої мети!!!