Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28.09.2018

День Усиновлення

На Європейській площі міста Борисполя відбулася Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення - це любов назавжди», яку організували та провели Будинок дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт», служба у справах дітей та сім'ї, лідери АУС. В акції прийняли участь близько 150 дітей загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Захід проводився задля привернення особливої уваги до питань влаштування на виховання в сім’ї громадян України дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Бо тільки байдужих не переймає доля тих діточок, які з екрана телевізора просять нас щодня: «Знайди мене, мамо!». Дуже важливо подарувати такій дитині тепло душі, знання і вміння, які їй необхідні, любов і благополуччя.

В цей день о 14:00 на головних площах міст зібралася вся Київська область, щоб прийняти участь у Всеукраїнській акції-флешмобі. Фіналом акції стало велике червоне серце, яке створили учасники флешмобу.