Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28.02.2018

Круглий стіл

28 лютого 2018 року в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбувся круглий стіл на тему: «Сортування сміття в м.Борисполі».  На зустріч завітали гості:  виконуючий обов’язки міського голови Корнійчук Микола Петрович, завідуюча міським методичним кабінетом управління освіти і науки Ковадло Ніна Петрівна. Зустріч розпочалася з виступу лідерів школи №3, які в цікавій агітаційній формі продемонстрували, як потрібно сортувати сміття.
Потім Корнійчук М.П.  поділився планами щодо вирішення даного питання та перспективами на майбутнє. Зокрема, Микола Петрович наголосив, що  в нашому місті планується побудова сміттєпереробного заводу завдяки партнерам з США.  За допомогою такого заводу місто зможе отримувати близько 20 МВт електроенергії. Також найближчим часом планується встановити по 3 сортувальні контейнери на кожному сміттєвому майданчику: для паперу, пластику, скла.
Лідери учнівського самоврядування ділилися своїми ідеями щодо вирішення цієї проблеми та активно задавали питання. Одним із фінальних аспектів нашого обговорення було рішення про встановлення контейнеру для збирання батарейок в центрі біля БДЮТ «Дивоцвіт».