Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

12.02.2018

Вітаємо творчі колективи БДЮТ «Дивоцвіт»!

Вітаємо творчі колективи БДЮТ «Дивоцвіт» з успішними виступами в конкурсах!!!


Зразковий вокальний ансамбль «Веселочка», кер.Крастиченко Вікторія Василівна, Бурчак Жанна Іванівна,   став лауреатом І премії у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Зимові візерунки», який відбувся в п.Сонячна Долина Чернівецької області 9-12 лютого 2018 року.
Солісти та ансамблеві виступи загалом привезли два перших, три других та третє місце.  

Учасники НХА "Радість" за підтримки Посольства Арабської Республіки Египет,Міністерства культури України ,МБФ "Соняшник" ,прийняли участь у Міжнародному фестивалі " Діти України - дітям Египту" , який відбувся з 6.02.2018 року по 13.02.2018 року в Шарм ель Шейху!  Наші танцюристи гідно представили Україну та мали можливість познайомитись з культурою Египту  . Під час фестивалю діти також відвідали  аквапарк, ,дельфінарій, православну святиню християн Близького Сходу монастир Святої Катерини, занурились на екскурсійному батискафі в глибини Червоного моря , а також мали можливість декілька днів відпочити-купатися та засмагати!Це була фантастична подорож! Українську делегацію приймали на державному рівні!
Окрім прекрасних вражень, танцівники «Радості» привезли ще й головний приз фестивалю – Гран-прі.
Вітаємо дітей та керівників !!!