Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

23.12.2017

Новорічні ранки

Як завжди –весело і гамірно відбуваються свята в БДЮТ «Дивоцвіт» Борисполя. Мереживні витинанки на вікнах закладу  змушують зупинитись на хвилинку перехожих місцян і нагадати про атмосферу дитинства.  Фойє, сходи , всі кабінети прикрашені гірляндами, яскравими кульками, а в залі панує  її Величність казка. Українська казка!!!  Подоляночка і Івасик-Телесик, Коза-Дереза і Котигорошко, Лисичка –сестричка і Пан Коцький у виконанні вихованців творчої студії «Чабрець»  подарували дітлахам справжнісіньку казку і радість. Навіть Снігуронька і Дід Мороз завзято витанцьовували в українському танці!  Наші, рідні герої  - вони найкращі!!!
Малеча святкувала разом з героями українських казок, а от  діти середнього і старшого шкільного віку були  запрошені до самісінької Школи новорічних чарівників.  Ранки відбуваються  протягом цілого тижня – з 23 по 29 грудня. Враховуючи велику кількість вихованців, творчим групам юних акторів доводилось гастролювати містом.  23 грудня 2017 року  в міському Будинку культури святкували творчі колективи БДЮТ – Народний хореографічний ансамбль «Радість», Зразковий хореографічний ансамбль «Грація», Зразковий вокальний ансамбль «Веселочка».  На сцені відбувалось яскраве дійство – діди Морози з різних країн вирушили в подорож, щоб знайти найкращий подарунок для дітей. БаббоНаталлє, італійський Дід Мороз, вирішив дарувати солодощі, Дід жара – африканський чарівник- для дітей африканських країн приготував дивовижну сніжинку, а Дід Пірат – для дуже неслухняної дівчинки знайшов іграшку. Адже під Новий рік кожна дитина повинна отримати подарунок! А ще – найголовніше – любов та увагу!