Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

24.11.2017

"KIDSWILL DANCE FEST - 2017"

26 листопада 2017 року вихованці Народного хореографічного колективу «Радість», керівники Хижна І.А. та Мартиненко Л.В. здобули перемоги у фестивалі-конкурсі.
25 та 26 листопада в торгово-розважальному комплексі «АRT MALL” (м. Київ), відбувся 5-й ювілейний Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного та циркового мистецтва "KIDSWILL DANCE FEST - 2017"! У фестивалі взяли участь танцювальні колективи з усіх куточків країни. Гості та учасники фестивалю відкрили для себе світ хореографії та насолоджувались виступами колективів у найрізноманітніших стилях: від бальних танців до хіп-хопу.
Вихованці ансамблю «Радість» здобули найвищі нагороди:
Гран-прі в номінації «Народний танець»
Гран-прі в номінації «Стилізація народного танцю»
Подяками «за співпрацю у проведенні заходу, за підтримку та високий професіоналізм а також вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва» були нагороджені керівники ансамблю – Хижна Ірина Альбертівна та Мартиненко Людмила Володимирівна.
По завершенню конкурсної програми на всіх чекали цікаві майстер-класи, подарунки від партнерів та відвідування дитячого міста професій KidsWill, де кожна дитина мала змогу знайти щось цікаве для себе та дізнатись багато нового.
Вітаємо колектив!!!
Бажаємо наснаги та подальших творчих успіхів!!!