Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

20.05.2017

ТВОРЧИЙ «ДЕСАНТ»

У верховітті високих сосен розгулює вітер, виривається дрібний дощ та сонце врешті решт розганяє похмурі хмари. Лунають звуки музики і відлуння чітких солдатських кроків. На плацу учбового Центру Національної Гвардії України, що знаходиться в селі Старому Бориспільського району, розпочинається концертна програма, яку підготували для бійців вихованці творчих колективів Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт». Вже 8 раз такий творчий десант з юних артистів навідується до наших захисників. Глядачами були і зовсім молоді солдати-призовники і солдати, які повернулись з зони бойових дій на декілька тижнів відпочинку Такі концерти - це маленький вклад дітей у таку велику справу, справу миру.
«Ми хочемо, щоб ви повернулись додому живими і неушкодженими, а вдома вас зустрічали обіймами, поцілунками і піснями» - голос ведучої дзвінко лунав над плацом.
Гучними оплесками бійці зустрічали танці «Козацький», «Польку з бубнами», «Володарі морів», «Калинонька», гуморески, вірші, пісні про рідну країну, матір. З особливим трепетом бійці сприймали пісню «Повертайся живим» у виконанні Єлизавети Пилипчук. На очах командирів, які були учасниками бойових подій, блищали сльози.
А потім було справжнісіньке «братання» - діти фотографувались з бійцями , дарували малюнки і листівки. Це був незабутній урок для дітей. Урок щирості, дружби, поваги і любові до рідної країни. Концертну програму підготували Народний хореографічний ансамбль «Радість», Зразковий хореографічний ансамбль «Грація», Зразковий вокальний ансамбль «Веселочка», Творча студія «Чабрець» Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Бориспільської міської ради Київської області.