Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

14.05.2016

Звітний концерт БДЮТ

14 травня в РЦ «Бархат» відбулось надзвичайно яскраве та святкове дійство – творчі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості звітували перед батьками та громадськістю міста про свою роботу за рік. І приурочене це дійство було до Міжнародного Дня сім'ї та свята, яке відбувалось в Борисполі три дні – І Міжнародному фестивалі поезії. Тому в залі панувала її величність Творчість – поезія, пісня, танець, музика у виконанні молодших вихованців Народного хореографічного ансамблю «Радість», Зразкового хореографічного ансамблю «Грація», Зразкового вокального ансамблю «Веселочка», творчої студії «Чабрець», шоу-групи «Чері-бері» Зразкового вокального ансамблю «Веселочка». Зал був просто переповнений – 370 маленьких артистів і ще більше їх батьків прийняли участь у святковій програмі, яка мала благодійний характер. Всі кошти, виручені від продажу солодких смаколиків, які були приготовані батьками, та від майстер-класів, які проводили керівники гуртків декоративно-вжиткового відділу БДЮТ, будуть передані батькам маленької Анюти Савочкіної, яка бореться з тяжкою хворобою . Було зібрано 4тис.282грн.
Формат сімейного фестивалю (свято тривало близько 3 годин) дозволив продемонструвати всі здобутки маленьких артистів та дати їм можливість гарно і весело провести час – адже дітей розважали вихованці Зразкового творчого об'єднання «Клуб «Лідер» в костюмах мультяшних та казкових персонажів. До речі, це була вже ІІ частина традиційного звіту творчих колективів БДЮТ. І частина відбулась 21 квітня 2016 року в міському Будинку культури.
До речі, всі вихованців в БДЮТ в 2015-2016 році - 1820 чоловік, тому в майбутньому, мабуть, доведеться звітувати вже декілька днів.