Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

27.04.2016

Звітно-виборча конференція

27 квітня у актовій залі Загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 відбулася звітно-виборча конференція Асоціації учнівського самоврядування міста Борисполя. На порядку денному стояло два питання: звіт голови АУС Шаповал Дар’ї за 2015-2016 навчальний рік; вибори нового голови Асоціації учнівського самоврядування. Вислухавши звіт, всі присутні депутати одностайно проголосували за те, щоб роботу Асоціації учнівського самоврядування за 2015-2016 н.р. вважати відмінною. На посаду голови АУС було заявлено 5 кандидатів від шкіл міста:
від ЗОШ №1, імені Юрія Головатого – Макоду Тетяну
від СШ№5 ім. Костянтина Могилка – Чоботок Валерію
від ЗОШ №6 – Пєскова Дениса
від ЗОШ№7 – Будніченко Анну
від ЗОШ №8 – Коляду Вікторію.
Усі кандидати представили змістовні передвиборчі програми, в яких розповідали, як вони будуть покращувати роботу АУС. За результатами голосування, в якому брали участь по 5 депутатів від кожного загальноосвітнього навчального закладу міста, головою було обрано учня ЗОШ№6 – Пєскова  Дениса. Інші кандидати розділили між собою посади заступників, голови організаційного комітету та голів комісій.