Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

26.04.2016

Заходи в БДЮТ до 30-річчя Чорнобильської катастрофи

Рівно 30 років тому сталася найбільша у світі техногенна катастрофа - аварія на Чорнобильській АЕС. Забрудненню радіоактивними речовинами піддалося 70% території Білорусії, України, Росії. Тому, в день роковин 26 квітня 2016 року в Будинку дитячої та юнацької творчості для вихованців гуртків були проведені бесіди, вікторини, перегляд фільму про відважних людей, які не шкодували власного життя, рятували Прип'ять, Київ, Україну, про людей, яким довелося назавжди залишити рідні домівки та стати переселенцями. Діти дізналися, не тільки про найбільшу трагедію України, людства, а й прийняли активну участь в обговоренні екологічних проблем наслідків аварії, висловили свої пропозиції.
Проведені заходи дають можливість дітям переосмислити події минулих часів, добре навчатись щоб у майбутньому стати компетентними спеціалістами та більше не допустити повторення такої трагедії.