Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

16.04.2016

«Феєрія моди»

16 травня 2016 року в приміщенні Бориспільського міського Будинку культури відбулось яскраве дивовижне дійство – обласний фестиваль театрів мод «Феєрія моди». Організаторами конкурсу є департамент освіти та науки Київської обласної державної адміністрації, Центр творчості дітей та юнацтва Київщини та Будинок дитячої та юнацької творчості м.Борисполя. 12 колективів з усіх куточків Київщини представили на розсуд суворого журі колекції, які створювали й демонстрували діти віком від 4 до 21 року. Дійство перевершило всі очікування. Буяли барви вишуканих тканин, святково переливались блискітки та схвильовано бились серця маленьких моделей з жовто-блакитними українськими душами.
Найголовніша нагорода, схвальні відгуки журі, гучні оплески та «Гран-прі» обласного фестивалю театрів мод «Феєрія мод» отримали юні моделі з Борисполя - Зразковий театр мод «Ладушки» Будинку дитячої та юнацької творчості. Це величезна перемога його творчого керівника, натхненника, неперевершеного майстра своєї справи – Сарканіч Галини Костянтинівни та молодого перспективного педагога-постановника Лоскутової Анастасії. Нагороду як краща модель молодшої вікової категорії отримала маленька вихованка «Ладушок» Дубініна Катруся.
Бориспіль по-праву може пишатись новими перемогами творчих колективів, які прославляють наше місто в області та в Україні.