Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

04.03.2016

«Весна крокує нашим краєм»

«Весна крокує нашим краєм» - таку назву мала концертна програма вихованки Будинку дитячої та юнацької творчості Макотерської Катерини, що відбулась 4 березня 2016 року в міському Будинку культури.

Учениця Навчально - виховного комплексу «Гімназія «Перспектива»та музичної школи, Катя є прикладом старанної та відповідальної молодої людини, яка може і вміє поєднати і відмінне навчання в 11класі і розвиток мистецьких талантів.

Зал міського Будинку культури був заповнений повністю, а глядачі отримали масу задоволення.

Адже на сцені вирували запальні танці та українські пісні, ліричні та щемливі мелодії у виконанні кращих колективів не тільки БДЮТ, а й міста, - Народного хореографічного ансамблю «Радість» та Зразкового вокального ансамблю «Веселочка», вихованкою яких є Катя Макотерська.

Винуватицю свята вітали представники освіти - Павленко Т.В. та Стільник Н.О - головні спеціалісти управління освіти і науки Бориспільської міської ради , директор Навчально-випускного комплексу «Гімназія «Перспектива» Черницька А.С. та класний керівник Каті –Нагаєва Л.С, директор БДЮТ Тименко Н.І., керівники колективів –Бурчак Ж.І., Крастиченко В.В., Вишняк О.О., Хижна І.А., друзі та однокласники.

Сподіваємось що цей весняний концерт Каті Макотерської - стане прикладом для зовсім юних артистів, перед яким стоїть питання: як можна все встигнути, і як можна досягти успіхів і в навчанні, і в танцях, і у вокальному мистецтві.